EVENT

Period: July 11, 2025 - July 12, 2025

[2-day only] HOKKAIDO CUISINE CHEF COLLABORATION DINNER

【HOKKAIDO CUISINE KAMUY x Substance】
北海道キュイジーヌ シェフ コラボレーションディナー

2025年7月11 日(金)、12日(土)の2日間限定、札幌の二つの「北海道キュイジーヌレストラン」のシェフによる特別コラボレーションディナーが決定!!

ホテル内レストラン @hokkaido_cuisine_kamuy の堀田真也シェフと、コートヤード・バイ・マリオット札幌 @courtyard_sapporo の田中俊資シェフが手がける、
ここでしか味わえない今だけ、ここだけのひと皿を提供します。

北海道食材と職人技が光る美食体験をぜひこの機会に! 皆さまのご来館を心よりお待ちしております。

DATE

Friday, July 11th and Saturday, July 12th, 2025 18:30~ (Doors open at 18:00)

PLACE

7月11日(金)
ホテル内 1Fレストラン HOKKAIDO CUISINE KAMUY 

7月12日(土)
コートヤード・バイ・マリオット札幌 内 2Fレストラン Substance

DETAILS

Course menu example:
・Hokkaido hairy crab Kuromeski creme de bisque
・Hokkaido corn mousse, soy sauce jelly and kelp stock ice cream, garnished with sea urchin from the Shakotan Peninsula
・Roasted Shiretoko Wagyu beef sirloin with mountain wasabi flavor, aged may queen potato gratin and miso butter jus de viande

Pairing wine example:
・Domaine Takahiko Kurodadation 22
Kondo Vineyard Nakai Murawa 24

PRICE

Price: Course (food only) 10,000 yen (tax included)
Hokkaido wine pairing course 15,000 yen (tax included)

CONTACT

7月11日(金)
HOKKAIDO CUISINE KAMUY TEL011-212-1361 または Instagram @hokkaido_cuisine_kamuy DMにてご予約ください

7月12日(土)
コートヤード・バイ・マリオット札幌ご予約サイトへ

Reservations