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  • Chinese Restaurant BAR Ao

Period: Until October 31, 2025

Course menu

In addition to dining at the cafe and bar, you can also enjoy a French course menu.
Enjoy a luxurious moment in a world of blue.

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24th floor bar lounge "China Restaurant BAR Ao"

Period

2025年9月1日(月)~2025年10月31日(金)

Time

(Lunch 12:00 - 16:00 (L.O. 14:00)
Dinner 18:00-23:00 (L.O. 20:00)

[Weekdays only] Short lunch course 3,450 yen

アミューズ
ベーコンとシャンピニオンのキッシュ
小さなサラダを添えて

スープ
オニオンと卵白のミルファンティ風スープ

メイン(2種類からお選びいただけます)
・アーモンドを纏った鴨胸肉のロースト
ジャガイモピュレとオレンジのソース
・山梨県産ブランドマス“富士の介”のソテー
焦がしバターソースと菊芋のピュレ

デセール
プチデザート


秋のトリュフフェア
甘鯛の松笠焼き  魚介のコンソメと香草オイル
甘鯛の松笠焼き 魚介のコンソメと香草オイル
国産牛フィレ肉のポワレ マデラソース
国産牛フィレ肉のポワレ マデラソース
シャインマスカット・エ・ウーロンティー
シャインマスカット・エ・ウーロンティー
Lunch course 6,900 yen

アミューズ
名残り鱧のベニエ トリュフ塩
根セロリとリンゴのサラダ バルサミコソース

オードブル
本日のオードブル

スープ
シャンピニオンのポタージュ
トリュフ香るエキューム

ポワソン
ハマチのソテー
菊芋のピュレと柚子のブールブランソース

ヴィヤンド
牛フィレ肉のポワレ
ジュ・ド・ブフと黒トリュフ

デセール
本日のデザート

Dinner course 9,200 yen

アミューズ
トリュフ風味のスクランブルエッグ
ブリオッシュ添え

オードブル
“天使の海老”の炙り カラスミのラペ
バニラ香るバターナッツのムースとシャプリュール

スープ
シャンピニオンのポタージュ
トリュフ香るエキューム

ポワソン
甘鯛の松笠焼き
魚介のコンソメと香草オイル

ヴィヤンド
国産牛フィレ肉のポワレ マデラソース
トリュフのライブカットサービス

デセール
シャインマスカット・エ・ウーロンティー


[Reservation required] Anniversary Pair Course 13,800 yen

アミューズ
秋刀魚のコンフィ
すだちのオランデーズソースと菊芋のピュレ

オードブル(冷製)
鹿・干し柿・クルミのパテアンクルート
シェリーヴィネガーのシャンティとトリュフ塩

オードブル(温製)
“毛鹿鮫”フカヒレとポルチーニ茸の煮込みとトリュフ香る焼きリゾット

ポワソン
マハタ・マコモ茸・銀杏のフィルム蒸し
ブーリッドソース

ヴィヤンド
国産牛フィレ肉とフォアグラのポワレ
デクパージュトリュフのロッシーニ

デセール
フィーグドトンヌ

ホールケーキ(2種類からお選びいただけます)
・フルーツのショートケーキ
・チョコレートケーキ

※2日前までに要予約


*Image is for illustrative purposes only.
*Prices include consumption tax and service charges.
*The contents of the menu may change depending on the availability.
*All seats are non-smoking. Smoking space is located on the 24th floor.

Reservation