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Adult Beer Hall ~Year-end and New Year's Party Plan~

From Monday, December 1, 2025 to Saturday, February 28, 2026, the 1st floor Chinese dining restaurant "Precious ONO HAKATA" will be offering the "Adult Beer Hall - Year-End/New Year's Party Plan." In addition to three plans that include an all-you-can-eat buffet with over 15 dishes and all-you-can-drink options, the restaurant also offers the "Prefix Course - Camellia," a set menu where you can choose one meat dish and one fish dish in advance. Enjoy the year-end/New Year's party season at "Precious ONO HAKATA," which boasts an appealingly sophisticated design.

Adult Beer Hall - Year-End and New Year Party Plan - Outline
Period: Monday, December 1, 2025 - Saturday, February 28, 2026
Hours:17:30-22:00 ((L.O. 21:00) *Last entry at 20:00
Restaurant:1F Chinese Dining "Precious ONO HAKATA
Price: 【Buffet + All-you-can-eat to order】 (Last order 30 minutes before closing time)
    Period:December 1, 2025 (Monday) ~ January 4, 2026 (Sunday)
Plan A ... 6,000 yen (with all-you-can-drink for 2 hours)
Plan B ... 7,000 yen (with all-you-can-drink for 2 hours)
Plan C ... 8,000 yen (with 2.5 hours all-you-can-drink)
*Additional 500 yen on Fridays and days before holidays.
    Offer period ②: January 5, 2026 (Monday) - February 28, 2026 (Saturday)
Plan A ... 5,500 yen (with 2 hours of unlimited drinks)
Plan B ... 6,500 yen (with 2 hours of all-you-can-drink drinks)
Plan C ... 7,500 yen (with 2.5 hours all-you-can-drink)
300 yen extra on Fridays and days before holidays.
Prefix Course -Tsubaki-] Only food... 6,800 yen (2 hours all-you-can-drink plan) 6,800 yen (Reservation required at least 2 days in advance)
For 2 hours all-you-can-drink, the above price plus 2,500 yen.

<メニュー>
ブッフェ(13品)
 シーフードパエリア~Chinese Style~/白菜とレタスのシーザーサラダ/イカの辛味焼きそば/鶏モモ肉のタンドリーグリルチキン
 フレンチフライのチリレモン風味/横浜ポーク焼売/一口水晶海老蒸し餃子/スパニッシュオムレツ~甘酢ソース~
 角煮リエットのブルスケッタ/紫キャベツのマリネ/海老と冬野菜のマカロニグラタン/杏仁豆腐
 
【Aプラン】ブッフェ+オーダー制食べ放題15品+2時間飲み放題
 オーダー制食べ放題メニュー
  低温調理鶏ムネ肉の白油鶏/腸詰のポテトサラダ ~甜醤ソース~/白菜の甘酢漬け
  冬大根のそぼろ餡掛け唐揚げ/イカとほうれん草のクリーム煮/白菜と豚肉の八宝菜
  鶏モモ肉の油淋鶏/蓮根と彩り野菜の酢豚/五目春巻きのチーズ掛け
  豚肉とピーマンの四川甘酢炒め/豚肉と搾菜の卵塩炒め/四川麻辣水餃子
  四川麻婆豆腐/辛子高菜と鶏そぼろの炒飯/柚子ソルベ

【Bプラン】ブッフェ+オーダー制食べ放題20品+2時間飲み放題  ※Aプランに加え、以下の5品がオーダー可能。
  鯛と大根の四川唐辛子煮込み/海老と里芋のチリソースビスケット/角煮とチーズの中華玉子焼き
  紅ズワイ蟹とレタスの卵白餡かけ炒飯/タルトブリュレ

【Cプラン】ブッフェ+オーダー制食べ放題25品+2.5時間飲み放題  ※Bプランに加え、以下の5品がオーダー可能。
  アトランティックサーモンの香港カルパッチョ/牛ホホ肉と大根の黒酢煮込み/海老と青梗菜の鱶鰭XO炒め
  牛サガリと根菜の四川香辣炒め/議鰭の五目餡掛け焼きそば

【Prefix Course ~椿~】コース料理
 前  菜:Chinois style ~アトランティックサーモンのミキュイ~
 スープ:紅ズワイ蟹と白菜の純白炒め スープ仕立て
 副 菜:低温調理鴨肉のブーケ風 桜味噌ソース
 点 心:冬野菜と腸詰の大根餅
 主 菜:肉料理、魚料理ともに1種類をお選びいただけます。
     肉料理  1.九州産鶏ムネ肉のグリエ
          2.茶美豚ヒレ肉のロティ
          3.牛ホホ肉の黒酢煮込み(+500円)
     魚料理  1.海老と冬野菜の鱶鰭XO炒め
          2.鰆のロティ~魚香ソース~
          3.ロブスターのチリソース煮込み(+800円)
 麺 飯:牛蒡と蓮根の福建炒飯
 甜 品:博多あまおうのニュアージュカクテル

予約・問合せ:092-414-1131(受付時間 6:30~22:00)
URL:https://www.royalparkhotels.co.jp/the/fukuoka/news/mek9y6vipam/
 
※画像はイメージです。
※表示価格には、消費税、カバーチャージが含まれます。
※食材の仕入れ状況などにより、メニューが変更となる場合がございます。

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