NEWS

  • THE 7th TERRACE

DINNER/BAR MENU

A dining area with a diverse menu to suit any occasion, and views of Sakae that change with the time of day.
After work, enjoy a relaxing dinner with friends or loved ones.

Shop

7th All-Day Dining" THE 7th TERRACE"

Time

Dinner 17:30-22:00 (L.O. 21:00)
Bar 17:30-22:00

APPETIZERS

Enjoy the evening magic hour or a panoramic view of the city's nightscape on the terrace, where you can chat with close friends or simply enjoy cocktails and light snacks.
With a wide range of a la carte menu options, you can enjoy a meal that suits your occasion.

【1月15日(木)~3月10日(火)】
いちごと菜の花のサラダやナスとジャガイモのムサカなど、季節の食材を取り入れたお料理もご用意しました。

いちごと菜の花のサラダ 1,800円
ナスとジャガイモのムサカ 1,800円
ブリのカルパッチョ 柚子のヴィネグレット 2,000円

MAIN

シェアスタイルでお好きな料理を分け合えるのも魅力。
絶妙な火入れで肉本来のうまみを堪能できる骨付きアンガスビーフなどのグリル料理もおすすめです。

【1月15日(木)~3月10日(火)】
冷えこむ季節に、心も体も温まる一品を。
渡り蟹の濃厚な香りとうまみを味わえるビスクソースのフェットチーネもご用意しております。

渡り蟹とほうれん草のビスクソース フェットチーネ 2,600円
ヒラメのソテー ハーブバターソース 2,800円
US産骨付きアンガスビーフ 14,000円


DINNER Course JPY 6,000

Relax on the sofas surrounded by artwork that gives off a warm wooden vibe, or spend some quality time with your loved ones that you can only experience here.
Enjoy a memorable dinner experience.

11月18日(火)~1月14日(水)

【前菜】
金目鯛のカルパッチョ ハーブヴィネグレット
【スープ】
キノコのクリームスープ
【パスタ】
タラとほうれん草のクリーム スパゲッティーニ
【メイン】
みかわ豚肩ロースのグリル マスタードソース
+2,000円であいち牛サーロインのグリル に変更可能
【デザート】5種類からお選びいただけます
いちごのパブロバ
バスクチーズケーキ
アップルパイ
ティラミス
いちごショートケーキ

コーヒー / 紅茶

1月15日(木)~3月10日(火)

【前菜】
ブリのカルパッチョとカリフラワーのムース
【スープ】
クラムチャウダー
【パスタ】
パンチェッタとブロッコリーのトマトスパゲッティーニ
【メイン】
みかわ豚肩ロースのグリル 白菜のクリームソース
+2,000円であいち牛サーロインのグリル に変更可能
【デザート】6種類からお選びいただけます
チョコレートとベリーのパブロバ
チョコレートショートケーキ
いちごのティラミス
バスクチーズケーキ
ブリュレバスクチーズケーキ
アップルパイ

コーヒー / 紅茶


※料金には消費税・サービス料が含まれます。
※入荷状況によりメニュー内容に変更がある場合がございます。
※全席禁煙です。喫煙スペースは24Fにあります。
※画像はイメージです。
※お車でご来店のお客様及び20歳未満のお客様への酒類提供はお断りいたします。

Reservation